INFORMACIÓ PARTICIPANTS

Si tens un vehicle 4×4 o un SUV, Les Comes 4×4 Festival t'ofereix la possibilitat de gaudir de 70km de pistes off-road classificades per colors segons el nivell de dificultat.

Com si fos una estació d'esquí, t'entregarem un mapa de pistes en arribar a Les Comes i podràs moure't lliurement per totes elles amb el teu vehicle.

Per participar amb el teu vehicle 4×4 hauràs d'inscriure't a través del link que trobaràs a la pàgina principal o a les nostres xarxes socials.


BFGoodrich

PREUS PER A L'ACCÉS A LES PISTES 4X4

1 dia:80€

2-3 dies: 115€


Acampada (de divendres a diumenge): 30€*

Acampada ampliada (de dijous a dilluns): 60€*


*Places limitades. El preu de l´acampada inclou el vehicle i una tenda d'acampada. Els vehicles complementaris/accessoris com; autocaravanes, caravanes, comanxes, etc. tenen un COST únic de 40€ que s'hauran de pagar in-situ a Les Comes el mateix dia de l'esdeveniment.

IMPORTANT

- La inscripció inclou el vehicle i el conductor. Els acompanyants (màx. 4 per vehicle) hauran de pagar in-situ a Les Comes el mateix dia de l'esdeveniment.


- Les entrades/inscripcions són NOMINATIVES per al conductor i el vehicle inscrit. No es permetran canvis de nom entre amics o familiars o revenda d'entrades.


- Només poden accedir a les pistes vehicles 4x4 o SUV matriculats, que disposin de permís de circulació, ITV i assegurança vigent.


- No es permet la inscripció de MOTOCICLETES, QUADS, ATV'S, BUGGIES, PROTOTIPS O VEHICLES NO MATRICULATS.